Vagter søges


HJÆLP! VI HAR BEHOV FOR NYE VAGTER!

 

Vi mangler nogle nye vagter, til museumsfregatten PEDER SKRAM, for åbningsperioder 2013.

PEDER SKRAM's Venner har en meget trofast vagt- og omvisergruppe, men nogle af vores vagter hår måtte stoppe, på grund af alder og sygdom. Har du lyst til at indgå på frivillig basis i en vagtordning med 4 mand pr. vagt, hvor du er med til at vejlede de besøgende, samt føre tilsyn med, at udrustningsgenstande ikke bliver fjernet eller udsættes for hærværk. Du bestemmer selv, hvor mange vagter du vil have, i løbet af en åbningsperiode. Du vil den første dag, få en grundig introduktion i sikkerhed og vagttjeneste, af én af vores erfarne vagter.

  Vi kan desværre ikke give dig løn for din indsats. Men vi kan give dig mange spændende oplevelser i et dejligt samarbejde med de øvrige vagter. Foreningen betaler frokost, øl, vand og kaffe, ligesom du vil få udleveret kasket, poloskjorte og vindjakke med fregattens våbenskjold  

Vagterne møder om bord senest ½ time før åbningstiden, som er kl. 11 - 17, og fregatten har åbnet i 2013 i skolernes sommerferie fra 29. juni til 11. august, samt kulturnatten 11.oktober. kl. 18 – 24 og skolernes efterårsferie fra 12. til 20. oktober kl. 11 – 17.

Kan det friste dig at arbejde på vores spændende og levende museum, som vagt/omviser, må du meget gerne ringe på tlf.4752 9946 / 2129 2641 eller sende en mail til kurts@mail.tele.dk . Det samme gælder, hvis du kender nogen, du vil anbefale til vagttjeneste.

 

Fregatten PEDER SKRAM's Venner

Kurt Terkelsen

Vagtkoordinator

www.pederskramsvenner.dk